Ledelse

Ledelse


 

Hva er fremragende ledelse?

..

Det kan være avgjørende å ha grunnleggende kunnskap om ledelse, mål, strategi, markeder, produktet o.l for å lykkes i dagens samfunn. De som mestrer dette på den beste måten, oppnår som regel gode resultater.

De lederne som i tillegg forstår hvordan mennesker fungerer, er dem som får til resultater i en klasse for seg. Dette viser forskningen. Det er kunnskapen om mennesket som gjør at vi får de unike resultatene. De lederne som forstår at mennesker tar valg ut i fra ubevisste programmer, får muligheten til å skape super bedrifter.

TPM Sør har spesialisert seg innen dette feltet og har unike metoder og verktøy som gjør at du nå har mulighet til å drive ledelse i en klasse for seg.

Metoden vi bruker skaper begeistring i alle ledd, derfor har vi ulike tilnærmeringer til enkelte kunde, da det kortsiktige behov til kunden, er det viktigste å fylle først.

Vi jobber stort sett kun på lengre oppdrag da vi vet at endring tar tid og vi har veldig fokus på å skape virkning i det arbeidet vi leverer.

 

NOEN FORNØYDE KUNDER

Vi hjelper alt fra små bedrifter til større konsern

Ønsker du å ta del vi vårt program? Ta kontakt

Send oss en melding

TPM SØR består i dag av 5 sertifiserte coacher. Vi har også 65 andre TPM – coacher som vi samarbeider med og vi vokser raskt ettersom vår kompetanse er en etterspurt vare..

Mandag-fredag: 8:00 - 16:00
Lørdag - søndag: Stengt


VI HJELPER
DEG!