Rollemodellen

RENHOLDER I KRISTIANSAND

STILLING LEDIG !! KLIKK HER

RENHOLDER I KRISTIANSAND

RESEPSJONIST OG NATTEVAKT I KRISTIANSAND

LEDIG STILLING - KLIKK HER

RESEPSJONIST OG NATTEVAKT I KRISTIANSAND

 

Rekruttering


Innleie
.. Bruttoårslønn * 1,7 ( inkl sos kostnader )

Rekruttering
.. 10% av brutto årslønn

Oppfølging
.. Inkludert i alle ansettelses forhold

Onboarding prossess
.. priser etter avtale

En av de viktigste jobbene du gjør er å få de rette folkene med på laget. Utfordringen er at mange er dyktige på jobbintervju og har høy selvtillit og det kan være vanskelig å vite hvem som bak ordene, er den rette for akkurat deg. En feilansettelse kan fort koste bedriften millionbeløp. For at du skal være sikker på at du får den rette kandidaten, så bør du ta i bruk oss av et par enkle årsaker.

TPM Sør leverer den kandidaten som kommer til å tilføre din organisasjon noe helt spesielt. Vi finner den kandidaten som ønsker å utvikle seg i ditt firma, fordi han har en indre motivasjonen som er større enn det grunnleggende behovet, som i de fleste tilfeller er penger. Vårt største fokus er å finne rollemodellen. Den personen som ikke bare går inn og gjør jobben sin, men også er med på å løfte de rundt seg til et enda høyere nivå..

Vi bruker erfarne rekrutteringcoacher for at kandidaten skal få den beste starten på sin yrkeskarrieren. Vi bruker mye tid både før, under og etter ansettelsen for å påse at vår kandidat lever på sitt aller beste daglig og blir til en solid langsiktig investering.

Det er den største grunnen til at våre kunder bruker oss. Vi har lang erfaring i å levere de beste kandidatene og vår prosess er meget grundig. Vi bruker den unike metode for å være nummer en i markedet på kvalitet.

Vi har også en onboarding prossess, som om ønskelig kan tas i bruk hos organisasjonen. Her får du muligheten til å selv kvalitetsikre prossessen, slik at du vet at kandidaten blir tatt hånd om på den riktige måten. De første 6 mnd er ofte det som skaper grunnmuren for en langsiktig relasjon.

Ta kontakt for oss for et tilbud til din organsisasjon.

NOEN FORNØYDE KUNDER?

Vi hjelper alt fra små bedrifter til større konsern

Ønsker du å ta del vi vårt program? Ta kontakt

Send oss en melding

TPM SØR består i dag av 5 sertifiserte coacher. Vi har også 65 andre TPM – coacher som vi samarbeider med og vi vokser raskt ettersom vår kompetanse er en etterspurt vare..

Mandag-fredag: 8:00 - 16:00 pm
Lørdag - søndag: Stengt


VI HJELPER
DEG!